Advisor

Career
Company
EY
Type
Starters position
Location
Amsterdam
Sector
Consultancy, Financial Services, Services
Language
Dutch
Area
Human Resource Management, Change Management, Economics, Finance, International Business, Business Administration, Management, Supply Chain
Website
http://www.ey.com/NL/nl/Home

Description

EY is wereldwijd toonaangevend op het gebied van advisory (consultancy), transactions, assurance en tax. Onze 247.570 mensen delen wereldwijd dezelfde waarden en staan voor kwaliteit. Wij maken het verschil door onze mensen, onze klanten en de samenleving te helpen hun mogelijkheden optimaal te benutten.

Ons aanbod voor starters

EY biedt je de ideale omgeving om je capaciteiten te gebruiken en verder te ontwikkelen. Binnen advisory werken gespecialiseerde adviseurs in verschillende disciplines. Van strategieontwikkeling tot strategie executie binnen alle bedrijfskundige kolommen en in verschillende sectoren. De omgeving van organisaties is sterk aan verandering onderhevig, zij moeten acteren op de toenemende globalisering en technologische ontwikkelingen. Organisaties moeten zich continue blijven ontwikkelen om de prestaties op peil te houden én om deze prestaties te verbeteren.

Onze adviseurs adviseren op C-level bij Fortune top 500 bedrijven o.a. op gebied van IT, Supply Chain, Operational Effectiveness, Finance, Actuarial Services, Technology, Risk en Transactions.

Jouw specialisatie hangt uiteraard af van je capaciteiten en interesses. Het advieswerk is uitdagend en multidisciplinair. Opdrachten ontstaan vaak op C-level, waardoor de opdrachten conceptueel van aard zijn. Je moet analytisch sterk zijn, inlevingsvermogen hebben en op interpersoonlijk vlak goed ontwikkeld zijn.

Profiel

Als startend adviseur bij EY heb je een afgeronde masteropleiding Econometrie, Mechanical Engineering, Mathematics, Information Management, Information Science, Actuarial Science, Economics, Finance of Business Administration. Daarnaast heb je je tijdens je studie aantoonbaar in de breedte ontwikkeld door bijvoorbeeld bestuursfuncties, vrijwilligerswerk, sport of inhoudelijke bijbanen.

Interesse?

Wil jij jouw loopbaan starten in de consultancy wereld of wil jij alvast een kijkje in de keuken nemen van EY door middel van een (scriptie) stage? We nodigen je uit om via één van de vele evenementen kennis met ons te maken. Of te reageren op één van de vacatures op onze website. De selectieprocedure bestaat uit een online assessment en twee tot drie gesprekken met HR en de business. Kijk op www.ey.nl/carriere voor actuele opportunities of neem direct contact op met één van onze advisory recruiters!

Florine van den Assem
Campus Recruiter
Email: florine.van.den.assem@nl.ey.com

Solange van Heemstra
Campus Recruiter
Email: solange.van.heemstra@nl.ey.com

Sonia de Graaf
Campus Recruiter
Email: Sonia.de.graaf@nl.ey.com

Facts & Figures

Hoofdkantoor EY Nederland Rotterdam
Aantal medewerkers EY Nederland 4.300
Aantal medewerkers EY global 248.000
Aantal medewerkers EY Advisory Nederland 600
Aantal medewerkers EY Advisory global 30.000
Aantal jaarlijks aan te nemen academici EY Advisory Nederland 100-120
Aantal stageplaatsen academici EY Advisory Nederland 50-80

Omzet EY Nederland (2014-2015): €710 miljoen, wereldwijd $28,7 miljard

Apply Here!